Olet täällä

AIV-kausi starttaa 25.9., tilaa rehunsäilöntäaineet ajoissa!

Uusi AIV-kausi alkaa 25. syyskuuta, jolloin julkaistaan AIV-säilöntäaineiden hinnat kaudelle 2015. Ensimmäinen hintakausi päättyy 31.10. Irtotilauksille on voimassa nopean tilaajan etu, joka kannattaa hyödyntää edullisen hinnan ja tuotteiden saatavuuden varmistamiseksi. Etu päättyy jo 3.10., joten tilaus kannattaa tehdä heti hintakauden alussa!

Kausi 2015 on myös AIV-rehujen juhlavuosi, kun Artturi Ilmari Virtasen saamasta Nobel-palkinnosta tulee kuluneeksi 70 vuotta. Tervetuloa tutustumaan AIV-tuotteisiin juhlavuoden merkeissä! Olemme paikalla Jyväskylän KoneAgriassa 8.-11.10. sekä Tampereen Konemessuilla 16.-18.10. Lisäksi uusilla AIV-sivuillamme on saatavilla runsaasti tietoa rehunsäilönnästä, tuotteista ja tutkimuksista http://www.aiv.fi/

Kommentit

Samankaltaista sisältöä