Olet täällä

Nurmen Kasvuohjelmalla pääset sato- ja laatutavoitteisiin

Korkealaatuinen kotoinen rehu on yksi karjatilan tuottavuuden avaimista. Yksi lypsykarja- ja lihanautatilojen keskeisimmistä haasteista on taloudellisesti tehokkaan ruokinnan järjestäminen. Uudistunut Nurmen Kasvuohjelma tarjoaa kokonaisvaltaisen työkalun taloudellisesti tehokkaan nurmentuoannon suunnitteluun ja pääset asettamiisi sato- ja laatutavoitteisiin.

Nurmen Kasvuohjelman kautta pystyt hyödyntämään tehokkaasti maan laajimman ja laadukkaimman tuotantopanosvalikoiman nurmentuotantoon. Katsotaan sinulle parhaat lannoiteratkaisut ammattilaisten kesken. Tehdään yhdessä sinulle kokonaisuus, jonka avulla pidät tuotantokustannukset kurissa, parannat satojasi ja siten nostat kilpailukykyäsi. Meidän kanssamme voit luottaa, ettei yksikään peltohehtaari käy hukkateholla.

Lue myös blogi Nurmen Kasvuohjelmalla vedät pisimmän korren.

 

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä