Olet täällä

ARTTURI-säilörehupäivät Vaasassa 17.–18.2.

Tervetuloa urakoitsijoiden ARTTURI-säilörehupäiville!
 
Tilaisuudessa aiheina ovat laadukkaan säilörehun tuottaminen ja käytännön kokemukset urakoinnista. Aktiivisen vuoropuhelun kautta vaihdetaan kokemuksia, jaetaan parhaita käytäntöjä sekä saadaan uusia oivalluksia mukavaa yhdessäoloa unohtamatta. Koulutuksen aikana on mahdollisuus suorittaa ARTTURI-UrakoitsijaPassi.
 
Ensimmäinen päivä on yhteinen Maito2020-nurmiseminaarin kanssa. Yhteiseen päivään osallistuvat kotimaiset ja ulkomaiset maitotilayrittäjät, urakoitsijat ja muiden sidosryhmien edustajat. Päivän teemana ovat säilörehun ruokinnallinen ja taloudellinen merkitys, urakointi ja sadonmittaus.
 
Järjestäjinä Valio Oy, Eastman (Taminco Finland Oy) ja Yara Suomi Oy.
 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä