Olet täällä

Tuloslaarin asiakastietoihin voi nyt lisätä omavalintaisen salasanan

Huhtikuussa 2016 tuli ilmi tapauksia, joissa tukivalvojat ovat käyneet katsomassa Viljavuuspavelun Tuloslaarissa olevia tietoja ilman viljelijöiden kirjallista lupaa. Suhtaudumme tietosuojarikkomuksiin erittäin vakavasti ja näin ollen Tuloslaarin tietoturvaan on nyt tehty parannuksia. Kirjautumiseen tarvittavan tilatunnuksen ja asiakasnumeron lisäksi sinne voi käydä lisäämässä omavalintaisen salasanan, jolloin tulosten katselu ilman salasanaa on mahdotonta.
Aikaisemmalla salauskäytännöllä varmistettiin tulosten helpompi siirrettävyys viljelysuunnitteluohjelmiin. Nyt molempia järjestelmiä on päivitetty niin, että tietojen siirto on jatkossa mahdollista myös salasanaa käytettäessä. 
Tapauksen paljastuttua olemme lähettäneet selvityspyynnön Maaseutuvirastolle heidän toiminnastaan.

Ohjeet salasanan lisäämiseen löytyy nettisivuiltamme www.viljavuuspalvelu.fi

Kommentit

Samankaltaista sisältöä