Olet täällä

Uudet 342-tuotteet jyrsijöiden torjuntaan maatiloilla

Uudet 342-tuotteet jyrsijöiden torjuntaan maatiloilla

Useiden jyrsijäntorjuntatuotteiden myynti on päättynyt kevään ja kesän aikana, kun myyntiluvat ovat loppuneet muuttuneista hyväksyntämenettelyistä johtuen. Tukes uudisti jyrsijämyrkkyjen käytön rajoituksia sekä riskinhallintakeinoja, minkä seurauksena suuri osa valmisteista poistui kuluttajakäytöstä. Kuluttajakäyttöön hyväksytään ainoastaan esitäytettyjä syöttilaatikoita hiirien torjuntaan sisätiloissa.

Ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita saavat tuholaistorjunnan ammattilaisten lisäksi ostaa ja käyttää jyrsijöiden torjuntaan maatilallaan viljelijät, jotka ovat suorittaneet kasvinsuojelututkinnon. Uuden hyväksynnän mukaiset 342-tuotteet ovat nyt saatavilla maatalouskäyttöön. Tehoaineena on difetialoni (25 mg/kg), joka antaa hyvän tehon jo erittäin pieninä pitoisuuksina.

342 Pro Mix soveltuu hyvän maittavuuden vuoksi paikkoihin, joissa jyrsijöille on tarjolla paljon luontaista ravintoa.342 Pro Mix soveltuu maittavuutensa vuoksi käytettäväksi erityisesti sellaisissa paikoissa, joissa jyrsijöille on tarjolla paljon myös niiden luontaista ravintoa. Kaurahiutaleen, maissirouheen ja auringonkukan siemenien seos on houkutteleva ja tehoaa jo kertasyönnillä.

Kosteissa tiloissa, kuten navetoissa, sikaloissa ja varastoissa 342 Pro Pala-syötti on toimiva valinta, sillä se kestää erittäin hyvin kosteutta. Käytä lukittavia muovisia syöttilaatikoita estääksesi muiden eläinten ja lasten pääsy syöttien luo.

Tutustu uusiin 342-tuotteisiin verkkokaupassamme! 

 

Otsikko: 

Kommentit

Anonymous

Hyvä kun on tullut uusi tuote, toivottovasti myös tehoo. Kauhistuttaa suoraan sanoen tämä tukesin systeemi, kun kielletään kaikki hyvät entiset rotanmyrkyt, mukamas joku eu-sääntö, täällä ollaan unionin mallioppilaita, että. Käytännössä vain myrkyillä pystytään pitämään rotat kurissa, ei loukuilla, viherpiipertäjien systeemi ei tule toimimaan, vaan rotat valloittaa maan.

Samankaltaista sisältöä