Olet täällä

Osallistu Farmitin joulukalenteriin!

Joulun jännittävään odotukseen helpotusta tuo joulukalenteri.

Myös Farmit julkaisee omaa joulukalenteria 1.–24. joulukuuta joka päivä Farmitin Facebook-seinällä. Kyseessä on maatalousaiheinen kysymys, johon vastaamalla voi voittaa tuotepalkintoja.

Vastaaminen tapahtuu kommentoimalla Facebook-ilmoituksen kommenttikenttään mielestään oikean vastauksen. Oikein vastanneiden kesken arvotaan joka päivä yksi palkinto. Mikäli oikein vastanneita on useampi, ensimmäiseksi oikein vastannut saa palkinnon. Yksi henkilö ei voi saada useampaa kuin yhden palkinnon.

Voittajiin ollaan yhteydessä Farmit-asiakasrekisteristä saatujen yhteystietojen avulla tammikuun aikana. Jos et siellä vielä ole, käy rekisteröitymässä käyttäjäksi ilmaiseksi Farmitin kotisivuilla. Muista myös tarvittaessa päivittää tietosi ajan tasalle! Palkinnot lähetetään voittajille postitse.

Facebook ei ole mukana arvonnassa.

*******

Farmit toivottaa onnea kilpailuun ja hyvää joulun odotusta!

Otsikko: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä