Olet täällä

Viljelijän Berner mukana Lypsikit Livenä ja RehuRysky-tapahtumissa -Tervetuloa!

Viljelijän Berner on mukana karjaväen Lypsikit Livenä –tapahtumassa torstaina 25.8. klo 10-14 Lamberg mty:n tilalla (Lehtikankaantie 40, Oulu) ja Ylivieskan raviradalla järjestettävässä nurmituotannon RehuRysky -näyttelyssä perjantaina 26.8. klo 9-17.

Molemmissa tilaisuuksissa Viljelijän Bernerin messuosastolla esittelyssä erityisesti GrasAAT –hapot ja KOFASIL –säilöntäliuokset ja biologiset säilöntäaineet sekä käärintämuovit ja -verkot. Poikkea osastollemme hakemaan ajankohtaiset vinkit vaikkapa murskeviljan ja kolmannen säilörehusadon säilöntään, nurmen lopetukseen sekä osallistumaan samalla arvontaan. Pääpalkintona kummassakin tilaisuudessa Nokian Jalkineiden Multi Pro –turvasaappaat!

Tervetuloa tapaamaan meitä messuosastolle ja tutustumaan tuotteisiimme!

Viljelijän Berner edustajat osastolla molemmissa tilaisuuksissa:

 

   Jarmo Aho                                           Maarit Viljakainen

 

  Päivi Koivusalo                                    Juha-Pekka Klasila     

 

www.viljelijänberner.fi

Kommentit

Samankaltaista sisältöä