Ohrasta olueksi – kaikki lähtee lajikkeesta

Mallasohraketjussa lajikkeella on keskeinen merkitys. Mallasteollisuudessa käytetään vain mallasohriksi hyväksyttyjä lajikkeita - laadukas lopputuote syntyy vain laadukkaasta raaka-aineesta.

Mallasohraketjussa lajikkeella on keskeinen merkitys. Mallasteollisuudessa käytetään vain mallasohriksi hyväksyttyjä lajikkeita, sillä laadukas lopputuote syntyy vain laadukkaasta raaka-aineesta.

TrekkerBOR on taattua mallasohralaatua

Trekker on markkinoiden satoisin mallasohralajike, joka sopii pohjoisiin kasvuolosuhteisiimme erinomaisesti. Se on lujalla korrella varustettu varma sadontuottaja, jonka viljely onnistuu kaikilla maalajeilla mallasohran tuotantoalueilla.

Trekkerillä myös sadon laatu on taattu. Korkea hehtolitrapaino, iso jyväkoko ja matala valkuainen tekevät siitä haluttua mallas- ja panimoteollisuudessa. Hyvien viljely- ja laatuominaisuuksien ansiosta tämä melko myöhäinen lajike onkin hyväksytty viralliseksi mallasohraksi Suomessa.

Erittäin korkean satopotentiaalinsa vuoksi Trekker käyttää sadonmuodostukseen typpeä vanhempia lajikkeita enemmän. Peruslannoituksella valkuaispitoisuus saattaakin jäädä jopa turhan alhaiseksi, joten tällä lajikkeella typpilannoitusta voidaan tavanomaisesta lisätä.

Tämä kotimainen uutuuslajike on täysin härmänkestävä ja verkkolaikkuakin vastaan kestävyys on hyvä. Huippusadot varmistetaan kasvunsäädekäsittelyllä ja tarpeenmukaisella kasvitautitorjunnalla.

Katso alla oleva video ja tutustu Trekkerin tarinaan!

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja