Olet täällä

Osallistu YaraLive-perunatietoiskuun 18.11. klo 10

Ensi kasvukauteen on vielä aikaa, mutta nyt on aika laittaa lannoitussuunnitelmat kuntoon ja keskittää panostukset oikeille lohkoille! Osallistu peruna-tietoiskuumme, jossa asiantuntijamme Tapio Lahti kertoo perunalle sopivista lannoitteista ja niiden käytöstä, jotta ravinteista saadaan suurin hyöty irti. Tietoiskussa kuulet myös hivenlannoituksen merkityksestä sekä saat vinkit YaraVita-lehtilannoitteiden ja biostimulanttien käytöstä.

Webinaarin juontajana toimii Elina Seppä Yaralta. Lisäksi jaksossa kuulemme Yaran asiantuntijan, Maarten de Voogdin, lyhyen puheenvuoron perunan globaaleista kehitysnäkymistä. Puheenvuoro tullaan tulkkaamaan suomeksi, ja lisäksi kaikille osallistujille lähetetään tekstitetty tallenne webinaarista.

Ilmoittaudu perunatietoiskuun tästä!

Muista myös webinaarimme nurmesta 9.12.! Lisätietoa ja ilmoittautumislinkin YaraLive-nurmitietoiskuun löydät nettisivuiltamme.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä