Sucros hakee viljelykonsulenttia

Etsimme maatalousosastollemme liikkuvaan kenttätyöhön viljelykonsulenttia

Etsimme maatalousosastollemme liikkuvaan kenttätyöhön viljelykonsulenttia vastaamaan mm. viljelijöiden sopimushankinnasta, tiedotuksesta, tarvikekaupasta, viljelyneuvonnasta ja viljelijäreklamaatioiden käsittelystä. Tehtävä käsittää niin myyntityötä, asiakaspalvelua kuin projektien läpivientiä, ja siksi etsimmekin tehtävään sinnikästä ja oma-aloitteista viljelyalan ammattilaista, jolle asiakaspalvelu ja sen laatu ovat ensisijaisen tärkeitä. Toimit tehtävässäsi itsenäisesti joko kotitoimistolta tai Säkylän toimipisteestämme käsin. Raportoit tehtävässäsi maatalousjohtajalle.

Tehtävä on alustavasti tietylle ajanjaksolle (äitiysloman sijaisuus), mutta tehtävässään menestyksekkäällä viljelykonsulentilla on hyvä mahdollisuus työllistyä yritykseemme myös sijaisuuden jälkeen.

Sinulla on tehtävään soveltuva vähintään opistotasoinen koulutus (esim. agrologi). Katsomme erikoiskasvinviljelyosaamisen eduksi. Työkielenä käytät pääasiallisesti suomea, mutta englannin kielen taito on välttämättömyys konsernitason sisäisessä viestinnässä. Ruotsin ja saksan kielet katsotaan eduksi. Ajokortti ja oma auto ovat viljelykonsulentin työssä välttämättömiä. Palkkauksessa noudatamme teknologiateollisuuden TESiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Saara Karasvirta, puh. 040 661 8185. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään perjantaina 12.2.2016 osoitteessa: http://www.mercuriurval.com/fi/Countries/Suomi/Tyopaikat-ja-ura/Tyopaikkailmoitus/?ad=40174

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja