Olet täällä

Sokerijuurikkaan viljelyn pellonpiennarpäivä keräsi 100 viljelijää

Sokerijuurikkaan viljelyn pellonpiennarpäivä keräsi sateisena tiistaina lähes sata viljelijää Mietoisten Maamiesseurantalolle ja lähiseudun pelloille. Tilaisuudessa kerrottiin uudesta Conviso Smart -viljelymenetelmästä sekä muista juurikkaan viljelyn ajankohtaisista asioista. 

Päivän aikana vierailtiin kahdella peltolohkolla. Ensimmäisellä 5T-projektin lohkolla oli esillä kaikki tänä vuonna lajikelistalla olevat juurikaslajikkeet. Tämän jälkeen suunnattiin koelohkolle, johon oli kylvetty Conviso Smart -lajiketta. Lohkolla pystyi vertaamaan rinnatusten juurikkaita, jotka on ruiskutettu joko Conviso-ohjelman mukaan tai perinteisellä tankkiseoksella. 

Sateesta huolimatta päivä oli onnistunut - kiitos viljelijöillemme osallistumisesta!

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä