Olet täällä

Fazer Myllyn viljojen perushinnat 3.8.2018

Fazer Myllyn viljojen perushinnat

Viljalajien perushinnat toimitettuna Fazer Finland Oy, Fazer Myllylle Lahteen ja alla mainituille Suomen Viljava Oy:n varastoille. Lopullinen hinta määräytyy viljan laadun perusteella.

Laatuhinnoittelu kiinnitetään sopimushetkellä, eli samalla kun hinta kiinnitetään. Perushintanoteerauksia tarkistetaan tarvittaessa päivittäin markkinatilanteen mukaan. Hintanoteeraukset koskevat alkuperältään suomalaista viljaa, joka täyttää Fazer Myllyn laatuvaatimukset. Kiinteähintaisia viljelysopimuksia tulevista sadoista tarjoamme niin kauan, kunnes tarvittava määrä on tullut täyteen.

 

Tekijä: 

Kommentit

Anonymous

Rehuohrasta tarjotaan tällä hetkellä Koskenkorvalla 178 e. Siihen nähden Fazerin tarjous vehnästä ja rukiista on naurettavan ja surkuhupaisan välimailla. Varsinkin kun vehnällä ja rukiilla on tietyt rehuviljaa korkeammat laatuvaatimukset. Onkohan nyt parempi myydä oma vehnä rantaan ja vientiin. Vastaavasti Fazer voi tuoda edullista vehnää ulkoa.

Samankaltaista sisältöä