Olet täällä

Avena tiedottaa myös Facebookissa

Löydät jatkossa Avena Nordic Grain Oy:n ajankohtaiset tiedotteet ja kuulumiset myös Avenan tuoreilta Facebook-sivuilta. Tykkää sivustamme, niin voit lukea markkinakatsauksiamme ja muita ajankohtaisia tiedotteitamme myös Facebookista.

Tutut tiedotuskanavat jatkavat

Avenakauppa jatkaa Farmitin ohella Avenan tiedotuskanava. Avenakaupasta löydät mm. viljojen ja öljykasvien ostohinnat toimituspaikoittain.  Oman tunnuksen luominen Avenakauppaan kannattaa, jos sinulla ei sitä jo ole. Kun olet kirjautuneena sivuille, voit asettaa mm. hintavahdin, myydä viljaa sekä tehdä analyysitilauksen sivuston kautta.

Öljykasvien kylvösiemenkauppa käynnissä

Avenan kylvösiemenvalikoima uudistui tänä keväänä. Valikoimassamme on tälllä hetkellä CordeliaBOR-rypsin sekä TrapperBOR- ja CleopatraBOR-rapsien siemeniä. Uutuksien, Synthia BOR –rypsin ja DragoBOR –rapsin siemenet myytiin jo loppuun. Varmista siementen saatavuus tekemällä siementilaus pian joko nettilomakkeella tai ottamalla yhteyttä Avenan ostajiin.

Avena tarjoaa kylvösiemenet sopimusviljelijöilleen erikoishintaan sekä maksaa 4 €/tn sopimuslisän kaikille, jotka ostavat siemenet ja tekevät viljelysopimuksen 15.3. mennessä. Lisäksi kaikki tuohon mennessä sopimuksen tehneet osallistuvat arvontaan, jonka pääpalkintona on Samsung Galaxy-tabletti. Lisäksi arvotaan tuotepalkintoja.

Tutustu: Avenan Facebook-sivuihin

Kommentit

Samankaltaista sisältöä