Olet täällä

Pellon peruskunto – uusi sarja alkaa Farmitissa!

Farmitin juttusarjat saavat nyt jatkoa. Nyt sukelletaan pellon peruskunnon maailmaan. Seuraavien viikkojen aikana voit lukea tiiviin tietopaketin ajankohtaisista aiheista pellon peruskunnon varmistamisessa. Sarjassa käsitellään viljavuustutkimuksesta ja kestorikkakasvien torjunnasta aina ojituksen kautta kalkitukseen, maanparannukseen ja viljelykasvien nykylajikkeisiin.

Osat ilmestyvät Farmit-uutisissa. Kirjoittajat ovat kotimaisia oman alansa huippuasiantuntijoita. Sinulla on mahdollisuus ottaa osaa sarjan tekemiseen. Voit kommentoida ja esittää kiperiä kysymyksiä uutisten lopussa.

Jatkoa Pellon peruskunto -sarja saa myöhemmin syksyllä. Seuraava sarja käsittelee viljelysuunnittelua. Nyt on siis aika perusasioitten ja sitten päästään suunnittelemaan!

Tutustu Pellon peruskunto –sarjan uutisiin

Kommentit

Anonymous

Peruskuntoa laiminlyödään, se on kuitenkin tärkeää tuottavuuden kannalta. Missä muussa busineksessä ei "konetta" pidetä kunnossa?

Samankaltaista sisältöä