Olet täällä

Tee sadostasi parempi ja toimi samalla Itämeren hyväksi

Agrimarket haluaa tehdä osansa Itämeren hyväksi ja liittyi keväällä 2014 Baltic Sea Action Groupin, BSAG:n Itämeri-sitoumuksen tekijöihin. Agrimarketin sitoumuksen pääajatuksena on tehokkaan maanviljelyn ja ympäristön huomioon ottaminen samanaikaisesti.

Elämän edellytyksenä olevien ravinteiden, typen ja fosforin tehokkaampi ja tarkempi käyttö maanviljelyssä on yksi Itämeren tilan parantamiseen tarvittava toimi. Agrimarketin sitoumuksen tavoitteena on optimoida viljelyspeltojen ravinnemäärät, mikä tähtää parempiin viljelystuloksiin sekä väheneviin vesistöihin päätyviin ravinnepäästöihin.

Laskemalla oman peltosi ravinnetaseen, tiedät miten optimoida viljelypanoksiasi.
Agrimarket tarjoaa laskurin käyttöösi koska haluaa kehittää suomalaista maanviljelyä tehokkaammaksi ja tehdä samalla osansa Itämeren hyväksi.

Lue lisää ja laske oma taseesi

 

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä