Olet täällä

Uusi Tehoisa Lämpösumma - työkalu Sääpalvelussa !

Farmitin sääpalvelussa on nyt uusi Tehoisa lämpösumma – työkalu! Voit syöttää palveluun kylvöpäivämäärän ja näet jo kertyneen lämpösumman. Siitä on todellista apua viljelijän jokapäiväiseen arkeen sekä kasvukauden seuraamiseen. Nyt on siis loistava hetki päivittää Farmit-tilisi tiedot ja saada näin Sääpalvelu kaikkine ominaisuuksineen käyttöösi. Tilin päivitysohjeet löytyvät sääpalvelun etusivulta.

Pääset käyttämään Tehoisa Lämpösumma - työkalua Sääpalvelun Säähavainnoista.

Kirjaudu siis sisään Farmit.net:iin ja laske oma tehoisa lämpösummasi!

 

Kommentit

Anonymous

Tehoisa lämpösumma ei toimi Chrome selaimella, Exploderilla kyllä

Maria Farmitista

Hei,
Jos tehoisa lämpösumma ei toimi sinulla edelleenkään chromella, ota ihmeessä yhteyttä meihin esim. yhteydenottolomakkeen kautta www.farmit.net/contact , niin katsotaan mitä voimme tehdä asialle.
Terveisin, Maria

Luomumies

Olen yrittänyt lukuisia kertoja käyttää tehoisan lämpösumman laskuria, mutta ei onnistu tai osaaminen ei riitä. Minulle riittäisi tieto siitä paljonko on Liperissä kertynyt tehoisaa lämpösummaa, kun ruis on kylvetty 2.9.2015 ja tänään on 31.7.2016, tämän aikavälin kertymä?

Farmit_info

Hei,
Jos Tehoisa Lämpösumma-ominaisuus ei näy lainkaan (eli sivulle eivät ilmesty kentät päivämäärien syöttämiseksi), niin tällöin tulee selaimen asetuksista tarkistaa, että se sallii evästeet kaikilta sivustoilta. Jos sen sijaan kentät näkyvät, mutta lämpösummaa ei lasketa, niin tällöin päivämäärät on kenties syötetty väärässä muodossa. Jotta tältä ongelmalta vältytään, alku- ja loppupäivämäärä on syytä valita sivulle ilmestyviä "kalentereita" käyttäen.

Mitä sitten tulee tuohon Liperin lämpösummaan, niin sitä on kertynyt ajalle 2.9.2015-1.8.2016 1202 astetta.

Terveisin
Farmit

MaRX8nka

Hei kirjauduin vasta tähän farmit palveluun, tämä sääpalvelu ei näytä toimivan IE11 evästeet ja pop-upit sallittunakaan, Chromella ei pääse koko palveluun sisään.
IE "Sää" saan ainoastaan ohjesivun näkyviin, ei syöttökenttiä, ei esittelyvideolla näkyvää oikean reunan vihreitä valikoita, ainoastaan näkyy paikkakuntakohtainen 3 päivän kooste ja sen alla avainsanalistaa...

Maria Farmistista

Hei, ja tervetuloa Farmt.net:in käyttäjäksi. Saitko meiltä sähköpostia, kun teit tunnukset palveluun? Sääpalvelu aktivoituu siinä vaiheessa, kun käyt klikkaamassa sähköpostissasi olevaa linkkiä. Näin sinulla pitäisi alkaa näkyä oikean reunana valikot ja paikkakunnan valinta. Jos nämä ohjeet eivät vie sinua eteenpäin, niin selvitellään asiaa lisää. Voit esim. laittaa meille sähköpostia osoitteeseen info@farmit.net
Terveisin,
Maria

Samankaltaista sisältöä