Olet täällä

Hivenlannoitus rikkatorjunnan yhteydessä

YaraVita lehtilannoitus varmistaa hivenravinteiden saannin.

Hyödynnä tankkiseokset

Viileä ja sateinen sää jarruttaa viljojen kehitystä. Ravinteiden otto maasta on liian hidasta optimikasvun kannalta ja ravinnepuutteita on jo havaittu. Hivenlannoitus on helppo toteuttaa rikkakasviruiskutuksen yhteydessä.

Perusratkaisu viljoille on 2 litraa YaraVita Gramitrelia hehtaarille ja öljykasveille YaraVita Brassitrel Pro 3 l/ha. Lisäenergiaa kasvuun saa YaraVita Solatrelista, 5 l/ha. Kaikissa seoksissa oikea vesimäärä on 200 l/ha.

YaraVita tuotteiden sekoitustaulukko keskenään löytyy linkistä YaraVita sekoitustaulukko.

YaraVita tuotteiden sekoitustaulukko kasvinsuojeluaineiden kanssa löytyy linkistä YaraVita sekoitukset.

Hukkakauran torjunta-aineisiin ei saa sekoittaa mitään muita ruiskutettavia aineita. Peräkkäisten käsittelyjen väli hukkakauran torjunta-aineen kanssa on 10 päivää.

Jos tuotteita ei saa sekoittaa keskenään niin hyväkuntoisen kasvuston voi ruiskuttaa peräkkäisinä ajoina. Mikäli olosuhteet ovat huonot tai kasvusto kärsii jostain stressistä ruiskutusten väliin kannattaa jättää muutama päivä, jotta kasvusto ehtii toipua.

Lisää tietoa hivenlannoituksesta YaraVita.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä