Borealin Jyvä meininki -kiertue - Bongaa auto

Boreal esittelee uutuuslajikkeensa Jyvä meininki -kesäkiertueella. Kiertue rantautuu eri paikkakunnille ja esille pääsevät uutuuslajikkeet AlkuBOR-kaura, KaarleBOR-ohra, TrekkerBOR-mallasohra sekä laadukkaat nurmilajikkeet.

Boreal esittelee uutuuslajikkeensa Jyvä meininki -kesäkiertueella. Kiertue rantautuu eri paikkakunnille ja esille pääsevät uutuuslajikkeet AlkuBOR-kaura, KaarleBOR-ohra, TrekkerBOR-mallasohra sekä laadukkaat nurmilajikkeet.

Jyvä meininki -kiertue starttaa heinäkuun alussa, ja rantautuu ensimmäisenä Orimattilan Pakaaseen 8.7., jolloin esillä on parasta puuroon lupaava Alku-kaura. Seuraavana päivänä, 9.7. kiertue suuntaa Västankvarnin Peltopäivään Inkooseen, missä on esillä laajempi kattaus Borealin uutuuslajikkeita.

Heinäkuun lopulla kiertue valloittaa Pohjanmaan lakeudet, kun Isokyrössä 29.7. esillä on huippu-uutuus, monitahoinen Kaarle-ohra. Kaarle on ohrien uusi kunkku, jota odotetaan mielenkiinnolla viljelyyn erityisesti vahvalla ohran tuotantoalueella Etelä-Pohjanmaalla.

Nurmilajikkeet ovat esillä kiertueen suuntautuessa Pohjois-Savoon Kiuruvedelle 4.8. sekä Nurmi2015 -tapahtumaan Ylivieskaan 13.8.

Perjantaina 7.8. Jyvä meininki -kiertue saapuu Hollolaan, jolloin tutustutaan markkinoiden satosimpaan mallasohraan Trekkeriin.

Kiertueen tapahtumissa mukana Borealin asiantuntijat sekä yhteistyökumppaneitamme.

Jyvä meininki -kiertueen aikataulu ja paikat:

Ti 8.7. klo 10 Uusi myllykaura AlkuBOR
Orimattila, Heikki Häppölän tila (Männistöntie 42, Pakaa)
Yhteistyössä Fazer Mylly

Ke 29.7. klo 13 Monitahoinen huippu-uutuus KaarleBOR
Isokyrö, Kiikan tilapakkaamo (Vainionraitti 184, Orismala)
Yhteistyössä Tilasiemen ja Altia

Ti 4.8. klo 12, Laadukkaat nurmi- ja rehuviljalajikkeet
Kiuruvesi, Pohjolan Jyväjemmari Oy (Rapakkojoentie 70, Heinäkylä)
Yhteistyössä Peltosiemen

Pe 7.8. klo 10, Markkinoiden satoisin mallasohra TrekkerBOR
Hollola, Kalle Sipilän tila (Parikantie 52, Hollola)
Yhteistyössä Agrimarket ja Viking Malt

Olemme mukana myös Västankvarnin Peltopäivässä 9.7. Inkoossa ja Nurmi2015-tapatumassa 13.8. Ylivieskassa.

Lisätietoa kiertueesta ja lajikkeista: www.boreal.fi/jyvameininki

Bongaa auto ja osallistu kilpailuun Facebookissa

Kampanjan Facebook-sivustolle www.facebook.com/jyvameininki postataan kuvia ja tunnelmia kiertueen tapahtumista. Kampanjasivustolla voit myös osallistua kilpailuun, jossa bongataan Borealin autoja ympäri Suomen.

Bongaa kiertueauto, ota siitä kuva ja postaa Facebook-sivuillemme 15.8. mennessä, niin voit voittaa iPadin tai grillaussetin!

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja