Olet täällä

Palkintokalkit Liljan pellolle Laviaan

Nordkalkin Kylvätkö vai viljeletkö -syyskampanjassa oli mahdollisuus voittaa hyvinkin hyödyllinen palkinto, rekkakuormallinen maanparannuskalkkia suoraan peltoon levitettynä. Yksi arvonnan voittajista on maitotilallinen Keijo Lilja Laviasta. 

Maitotilan arkea

Keijo Liljalla on navetassaan 60 nautaa, joista 20 lypsylehmiä. Keijo viljelee maita molemmin puolin kotikyläänsä. Toisesta päästä löytyy Keijon kotitila, kylän toisessa päässä ovat vuonna 2014 ostetut viljelysmaat. Keijo on toiminut kokopäiväisenä maanviljelijänä vuodesta 1997, mutta maatalon poikana hän on elänyt koko ikänsä viljelijän elämää. Lehmien ja peltojen lisäksi hänellä on hoidettavana myös 100 ha metsää.

Lue koko haastattelu Nordkalkin nettisivulla.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä