Olet täällä

Nyt kannattaa tilata peruna- ja puutarhalannoitteet Hankkijalta!

Tilaa nyt - Koko Yaran peruna- ja puutarhalannoitevalikoima saatavissa Hankkijalta vielä tämän viikon ajan!

YaraMila peruna- ja puutarhalannoitevalikoima vastaa nykypäivän viljelyn tarpeita. Tarjolla on paremmin ympäristötuen ehtoihin soveltuva valikoima, jonka kanssa on helppo käyttää starttifosforilannoitusta ja siirtyä typpilannoituksen jakamiseen.

YaraMila-tuoteperheen ravinnepitoisuudet on yhdessä lisä- ja täydennyslannoitetuotteiden kanssa räätälöity optimoimaan ravinteiden tehokasta käyttöä perunan ja puutarhakasvien tuotannossa. Oikea ravinteiden käyttö, oikeaan aikaan ja oikealla määrällä varmistaa laadukkaan sadon ja suuremmat satotasot.

Ota nopeasti yhteyttä myyjääsi tai tee tilaus Hankkijan verkkokaupassa!

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä