Olet täällä

Suomeen täysin uudentyyppinen tautiaine viljoille

Bayer sai rekisteröinnin aivan uudentyyppiselle viljojen tautiaineelle

Suomalaiset viljelijät saavat tänä kesänä käyttöönsä uuden standardin viljojen kasvitautien torjuntaan. Uusi Xpro-tuoteperhe  on Euroopan mittakaavassa menestystarina ja oleellinen osa tautitorjuntaruiskutuksia. Xpro-tuotteiden  tehoaine bixafeeni kuuluu uuteen SDHI-tehoaineryhmään. Bixafeeni tehoaa erittäin hyvin kaikkiin viljojen lehtilaikkutauteihin ja ruosteisiin. Koska Keski-Euroopassa strobiluriineilla ei saada enää hyvää tehoa tärkeimpiä tauteja vastaan, on bixafeeni avainasemassa ruiskutusohjelmissa.

 

Xpro-tuote  on sekoitus bixafeenia ja maailman tehokkaimmaksi triatosiksi nimettyä protiokonatsolia. Xpro-tuote sisältää uuden sukupolven valmistustekniikalla tehdyn formulaatin, jonka ansiosta tuote on joustavampi käyttää kuin aikaisemmat tautiaineet ja ruiskutus onnistuu varmemmin. Tuote on sateen kestävä alle tunnissa ja se levittyy kasvin lehden pinnalle kauttaaltaan. Xprolla saadaan pitkä suoja-aika kasvitauteja vastaan ja sillä parannetaan kasvin stressin sietokykyä ja yhteyttämistä haastavissa oloissa.

Siltra Xpro on nyt myynnissä K-maatalous-ketjussa.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä