Borealin uutuusviljat ja nurmikasvilajikkeisto kattavasti esillä KoneAgriassa 6.-8.10.

Tervetuloa osastollemme (A400) KoneAgriaan tutustumaan tuottavaan nurmikasvilajikkeistoomme sekä uutuuskauroihin, Niklakseen ja Donnaan.

Boreal on mukana KoneAgriassa 6.-8.10.2016 Farmit-yhteisosastolla A400.

Kohtaa osastomme JyväMeininki, jututa asiantuntijoitamme ja tutustu lajikeuutuuksiimme, kuten Niklas- ja Donna-kauroihin sekä tuottavaan nurmikasvilajikkeistoomme.

Borealin tämän vuoden kaurauutuudet Niklas ja Donna tuottavat laadukasta ja runsasta satoa eri kasvuaikaluokissa. Niklas aikaisena lajikkeena tuo Suomen viljelyoloihin toivottua viljelyvarmuutta ja tuottaa laadukasta isoa jyvää. Donna puolestaan on myöhäisen kasvuaikaluokan laatulajike suurta satoa tavoitteleville. Kaurauutuuksien viljelyominaisuudet ovat kunnossa; luja korsi ja hyvä kuivuudenkesto tukevat viljelyn onnistumista haastavammissakin kasvuoloissa.

Myös laadukas ja tuottava nurmikasvilajikkeistomme on kattavasti esillä KoneAgriassa. Tutustu osastollamme eri nurmikasvilajeihin ja -lajikkeisiin ja keskustele samalla asiantuntijoidemme kanssa valinnoista, joiden avulla on mahdollista parantaa nurmen tuotannon kannattavuutta.

Nurmien ja uutuuskaurojen lisäksi löydät osastoltamme myös monelle jo tutuiksi tulleet ohrat, monitahoisen Kaarle-ohran sekä viimeisimmän mallasohraksi hyväksytyn lajikkeen Trekkerin.

Tervetuloa osastollemme!

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja