Olet täällä

Luomuviljoille on nyt kysyntää – tarjoa viljaa Raisiolle

Luomuviljojen käyttö Raision myllyissä on hyvässä nosteessa. Parin hiljaisemman vuoden jälkeen luomuviljan tarve myllyissämme on kasvanut mukavasti. Elintarvikkeiksi Raisio jauhaa luomumyllyvehnää Raisiossa ja luomusuurimokauraa Nokialla. Luomurehuja Raisioagro valmistaa Osuuskunta Itämaidon omistamassa Liperin Myllyssä.

Nyt kannattaa tarjota Raisiolle luomumyllyvehnää, - suurimokauraa, -rehuvehnää ja -rehukauraa sekä luomuhärkäpapua. Ota yhteyttä omaan asiakkuusvastaavaasi ja kuulet päivän hinnan.

Luomurehuviljaa rehujen raaka-aineeksi

Luomurehujen kysyntä on kasvanut tasaisesti luomukotieläintuotannon kasvaessa ja kehityksen odotetaan jatkuvan  edelleen positiivisena. Luomurehujen raaka-aineena käytämme luomuvehnää, -kauraa, -härkäpapua sekä luomurypsipuristetta. Luomurehuviljojen ja härkäpavun vastaanottopaikkoina ovat Liperin Mylly Liperissä sekä Suomen Viljavan varastot Hämeenlinnassa ja Korialla.

Luomuelintarvikeviljoja Nokialle ja Raisioon

Luomukaura on merkittävin elintarvikevilja ja luomusuurimokauraa hankimme jatkuvasti Nokian myllylle. Luomusuurimokauran käyttö on kasvanut parin hiljaisen vuoden jälkeen, joten kannattaa tarjota. Luomumyllyvehnää vastaanotetaan Raisioon. Myllyvehnän käyttömäärät ovat edelleen maltilliset, mutta tällä hetkellä vehnälle on kysyntää.

Tee luomuviljoista sopimus

Teemme sopimuksia luomusuurimokaurasta, josta tarjoamme myös kiinteän hinnan 330 €/tonni ensi syksyn toimituksiin. Muista luomuviljoista teemme markkinahintaisia sopimuksia. Ota yhteyttä  Raisioagron asiakkuusvastaaviin ja kysy lisää:

                             Jouko Lotvonen, puh. 050 363 6580
                             Heikki Kannisto, puh. 0500 784 649
                             Marianne Leskinen, puh. 050 585 4910
                             Vesa Kaitanen, puh. 040 574 4819

Terveisin

RAISIOAGRO
www.raisioagro.com

Kommentit

Samankaltaista sisältöä