Muutoksia Avenan kylvösiemenvalikoimaan

Kevätöljykasvien viljelyyn on kasvaa kiinnostusta. Avenan siemenvalikoima täydentyi Campino-rapsilla

Kevätöljykasvien viljelyyn on kasvaa kiinnostusta ja tämä on näkynyt mm. vilkkaasti käyvänä kylvösiemenkauppana. Avenan uudistunut kevätrypsin ja -rapsin kylvösiemenvalikoima on kiinnostanut siinä määrin, että uutuuslajikkeiden siemenet myytiin jo loppuun.

Kylvösiemenmyynti jatkuu muiden kuin uutuuslajikkeiden osalta. Valikoimamme täydentyi Campino-rapsilla.Vielä ehdit hyvin ottaa kevätöljykasvit mukaan kylvösuunnitelmiin!

Valikoima täydentyy Campinolla

Avenan kylvösiemenvalikoimassa on tällä hetkellä CordeliaBOR-kevätrypsin Cruiserilla tai Eladolla peitatut kylvösiemenet sekä CampinoBOR- ja TrapperBOR –kevätrapsin siemenet. Rapsit on peitattu Eladolla.

Uutuuslajikkeiden: SynthiaBOR-kevätrypsin ja CleopatraBOR- sekä DragoBOR-kevätrapsien siemenet on myyty loppuun.

Ryhdy Avenan sopimusviljelijäksi!

Vielä ehdit hyödyntää edut sopimusviljelijöille, kampanja päättyy 15.3. Avena tarjoaa sopimusviljelijöilleen kylvösiemenet erikoishintaan sekä 4 €/tn sopimuslisän, kun teet viljelysopimuksen siementen oston yhteydessä.

Avenan Kirkkonummella sijaitsevan öljynpuristamon tärkein raaka-aine on kotimainen rypsi ja rapsi. Toimita ensi kesän öljykasvisatosi suoraan kotimaan teollisuuteen ja ryhdy nyt Avenan sopimusviljelijäksi!

Siementilaus onnistuu myös verkossa

Tilaa kylvösiemenet ennakkoon tilauslomakkeella tai ottamalla yhteyttä ostajiimme, jotka auttavat sinua siemen- ja sopimusasioissa mielellään. Kaikki viljelysopimuksen 15.3. mennessä tehneet osallistuvat lisäksi Samsung Galaxy-tabletin sekä NEITO-tuotepalkintojen arvontaan.

Avenan tällä hetkellä myynnissä olevat kevätrypsi- ja rapsilajikkeet:

RYPSIT

CordeliaBOR

Cordelia on viime vuosina ollut Suomen viljellyin rypsilajike ja tämä satoisa ja viljelyvarma kestosuosikki soveltuu kaikille viljelyvyöhykkeille. Cordelian öljypitoisuus on korkea.

RAPSIT

TrapperBOR

Trapper on erittäin satoisa hybridikevätrapsi, joka aikaisuutensa ansiosta soveltuu viljeltäväksi hieman pohjoisemmillakin rapsinviljelyalueilla. Trapper on viljelyvarma laatulajike.

CampinoBOR

Campino on aiemmilta vuosilta Avenan valikoimasta tuttu, erittäin satoisa kevätrapsi I-viljelyvyöhykkeelle. Campinon laatu on hyvä, sen siemen on erittäin suuri, öljypitoisuus korkea ja öljysato suuri.

Lue lisää:

Tilaa siemenet ja tee viljelysopimus: nettilomakkeella tai ottamalla yhteyttä Avenan ostajiin

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja