Olet täällä

Tutustu täsmäviljelyyn Nurmi 2017 -tapahtumassa

Härmän PowerPark täyttyy elokuun 3. päivä maanviljelystä kiinnostuneista tulevaisuuden viljelijöistä. Tapahtuman sydän muodostuu koeruutujen ympärille, jotka osoittavat käytännössä kuinka hyvään satoon ja taloudellisesti parhaaseen lopputulokseen on mahdollista päästä uusimmilla vilja- ja nurmilajikkeilla. Nurmen täsmäviljely siirtyy myös uudelle aikakaudelle. Tarkennettu lannoitus muuttuu entistä helpommaksi ja tehokkaammaksi.

Nurmisadon määrän ja laadun määrittäminen ovat avainasemassa, kun haetaan kannattavan nurmentuotannon tekijöitä.

Nurmi 2017 -tapahtumassa nähdään uusimmat ratkaisut nurmien täsmäviljelyyn. Tämän päivän teknologia helpottaa nurmiviljelijän arkea ja Yara esittelee tapahtumassa uuden ajan innovaation huippusatojen saavuttamiseen.

Lue lisää Nurmi 2017 -tapahtumasta Käytännön Maamies -lehdestä.

Otsikko: 
Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä