Olet täällä

Lisäerä Cleopatra-rapsia myynnissä

Saimme Avenalle vielä pienen lisäerän Cleopatra BOR- rapsin kylvösiementä myyntiin. Cleopatra  on aikainen ja satoisa uutuusrapsilajike. Cleopatra on perinteinen OP-lajike, joka on virallisissa lajikekokeissa osoittautunut yhtä satoisaksi kuin Trapper-hybridirapsi.

Cleopatran lisäksi Avenan valikoimasta löytyy vielä myös CordeliaBOR-rypsin ja CampinoBOR ja TrapperBOR-rapsien peitatut kylvösiemenet.

Tee siementilaus pian

Tilaa kylvösiemenet ottamalla yhteyttä ostajiimme, jotka auttavat sinua siemen- ja sopimusasioissa mielellään. Toimitamme siemenet tiloille huhtikuussa ja toimituskulut sisältyvät hintaan.

Avenan Kirkkonummella sijaitsevan öljynpuristamon tärkein raaka-aine on kotimainen rypsi ja rapsi. Toimita ensi kesän öljykasvisatosi suoraan kotimaan teollisuuteen ja ryhdy Avenan sopimusviljelijäksi. Avenan sopimusviljelijänä saat kylvösiemenet alennettuun hintaan.

Lue lisää: uutisjuttu Avenan kylvösiemenvalikoimasta

Kommentit

Samankaltaista sisältöä