Olet täällä

Selvitä viljelykasvien ravinnepuutokset kasvianalyysilla!

Kasvianalyysin avulla voit tarkentaa lannoitusta kasvukauden aikana ja taata mahdollisimman suuren sadon. Tulosten avulla on mahdollista optimoida käytetyt lannoitustuotteet ja toisaalta myös välttää liiallinen lannoitus.

Kasvianalyysin avulla voit tarkentaa lannoitusta kasvukauden aikana ja taata mahdollisimman suuren sadon. Tulosten avulla on mahdollista optimoida käytetyt lannoitustuotteet ja toisaalta myös välttää liiallinen lannoitus.

Eurofins Viljavuuspalvelulla on valikoimissaan kaksi kasvianalyysia:

                Laaja kasvianalyysi sisältää määritykset:

  •          N, P, Ca, K, Mg, B, S, Fe, Cu, Zn, Mn

                Suppea kasvianalyysi sisältää määritykset:

  •          N, P, K, B, S, Mn

Eurofins Viljavuuspalvelun kautta voit teetättää sekä tavallisia että Yara Megalab™ -kasvianalyyseja. Tavallisen kasvianalyysin tulosten mukana tulee tavoitealueet, joilla ravinteiden tulisi olla eri kasveille. Yaran Megalab™- kasvianalyysissa toimitetaan havainnollinen tulos- ja tavoitealuetaulukko sekä ehdotukset toimenpiteille. Tilatessaan Yaran Megalab™- kasvianalyysin asiakas antaa suostumuksensa tietojen luovuttamiseen myös Yara Suomi Oy:n käyttöön.

Tavoitealueet ja suositukset ovat saatavilla seuraaville kasveille: viljat, nurmet, öljykasvit, sokerijuurikas, peruna, porkkana, omena, keräkaali, sipuli ja mansikka.

Kasvustonäytteet lähetetään käyttäen asiakaspalautustunnusta, jolloin näytteet saapuvat mahdollisimman nopeasti analyysiin. Tulokset valmistuvat viidessä arkipäivässä ja ne toimitetaan asiakkaan sähköpostiin. Tarkemmat ohjeet ja hinnastot löytyvät kotisivultamme.

Kasvinäytteen saatelomake

Kommentit

Samankaltaista sisältöä