Olet täällä

Tule mukaan kehittämään kotimaista, modernia maatalouskauppaa näköalapaikalle!

Haemme kasvavaan Viljelijän Berner -liiketoimintayksikköön maataloussektorin tuntevaa TUOTERYHMÄPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan kasvinsuojeluaineiden ja lannoitteiden tuoteryhmistä.

Vastaat tuoteryhmistä ja niiden tuloksesta kokonaisvaltaisesti

• asiakaslähtöistä valikoimaa kehittämällä
• suunnittelemalla, seuraamalla ja analysoimalla
• tuottamalla tuotetietoa ja tukemalla aktiivisesti myyntiä
• pitämällä säännöllisesti yhteyttä päämiehiin ja muihin tärkeisiin yhteistyötahoihin

Sinulla on

• soveltuva maataloussektorin koulutus (agronomi, agrologi) tai vastaavat käytännön tiedot
• useamman vuoden kokemus liiketoiminnasta maataloussektorin kanssa ja näyttöjä tuloksellisesta työskentelystä
• hyvät yhteistyö- ja koordinointitaidot, sillä työskentelet osana laajempaa verkostoa
• sujuvat vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi – ruotsin kielen hallinnan luemme eduksesi
• energinen, aktiivinen, oma-aloitteinen ja isompiakin kokonaisuuksia hallitseva työote
• suunnitelmallinen, tuloshakuinen ja neuvottelukykyinen työskentelyote
• mielellään kokemusta maatalouden panostuotteista.

Tarjoamme kasvavan ja mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvällä liiketoiminta-alueella. Tueksesi saat ammattitaitoiset, innostuneet ja aktiiviset kollegat sekä muun organisaation osaavan tuen.

Lisätietoja antavat luottamuksellisesti osastonjohtaja Kalle Erkkola, p. 050 341 4848, varmimmin 14.6. klo 15-18 ja Arespartnersin konsultti Pertti Leppäkoski, p. 0400 623 115, varmimmin 1.6. ja 7.6. klo 15–17. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa www.arespartners.fi 18.6.2017 mennessä.

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys, jon-ka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Me Bernerillä tuotamme ja maahantuomme tuotteita ja palveluita, jotka tuo-vat ihmisten arkeen lisää hyvinvointia, ja jotka on tuotettu kaikin puolin kestäväl-lä tavalla. Konsernimme liikevaihto vuonna 2016 oli 314,4 miljoonaa euroa ja hen-kilöstömäärä 546. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: berner.fi

Viljelijän Berner on vahvasti kasvava maatalouskauppaa tekevä yksikkö, jonka toi-minta perustuu tehokkaaseen suorakauppamalliin. Haluamme tuoda asiakkaillemme arvoa vahvalla asiantuntemuksella ja hyvällä palvelulla. Tärkeimmät tuotealu-eemme ovat kasvinsuojelu, siemenet ja lannoitteet. Suomessa meitä on 38 henkilöä ja lisäksi teemme vahvaa yhteistyötä Ruotsin ja Baltian organisaatioiden kanssa. viljelijänberner.fi

Otsikko: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä