Rypsin kylvösiementen osto toi tabletin

Avenalta rypsin ja rapsin kylvösiemenet ostaneiden kesken arvottiin tabletti ja Neito-rypsiöljyjä.

Avenalta rypsin ja rapsin kylvösiemenet 15.3. mennessä ostaneet ja viljelysopimuksen tehneet viljelijät osallistuivat arvontaan, jonka pääpalkintona oli Samsung Galaxy- tabletti. Lisäksi arvottiin Neito-rypsiöljyjä.

Tabletti löysi tiensä Hartolaan

Tabletin voitti Ismo Palm Hartolasta. Ismo Palmilla on viljelyssä Cordelia-rypsiä ja hän osti kylvösiemenet Avenalta. ”Rypsi kuulunut tilan viljelykiertoon alusta asti ja rapsikin kiinnostaisi, mutta sitä ei tilalla ole vielä kokeiltu”, Palm kertoi. Tänä vuonna Cordelia-rypsit kylvettiin viimeisenä toukokuun lopulla ja rypsit eivät olleet vielä taimettuneet kesäkuun 7. päivä, kun Anne Perätalo Avenalta kävi luovuttamassa palkinnon. Tänä vuonna Palm kokeili yhdelle lohkolle kokeilumielessä rypsin suorakylvöä. Kasvukauden mittaan nähdään kuinka tämä kokeilu onnistui!

Rypsin ja rapsin kylvösiemenkauppa kävi tänä keväänä vilkkaasti

Avenan kylvösiemenvalikoimaan kuului tänä keväänä SynthiaBOR- ja CordeliaBOR-rypsien sekä CampinoBOR-, DragoBOR- ja CleopatraBOR-rapsien kylvösiemenet. Uutuuslajikkeet kiinnostivat ja uutuuslajikkeiden, Synthian ja Dragon siemenet myytiin pian loppuun.

Kylvösiemenet ostaneiden kesken arvottiin lisäksi 5 Neito-rypsiöljytuotepalkintoa

Neito on täysin kotimainen, laadukas ja terveellinen rypsiöljy, joka puristetaan Avenan Kirkkonummella sijaitsevalla öljynpuristamolla, Avena Kantvik Oy:ssa. Monikäyttöinen Neito sopii salaattikastikkeisiin, paistamiseen, leipomiseen ja kylmiin sekä lämpimiin kastikkeisiin. Kesämakuna on uutuutena kaupoissa mansikanmakuinen Neito!

Lue lisää: Neito.fi

Lue lisää: tutustu Avenan öljykasvikysely - sarjan juttuihin tältä keväältä

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja