Olet täällä

Yara Typpiliuoksella nopea apu viljan typenpuutteeseen

Typpiliuos antaa potkua kuvassa olevalle vaalenneelle ohrakasvustolle

Nopea apu typenpuutteeseen

Viljakasvustot  ovat vaalenneet nopean kasvuryhmin ja runsaiden sateiden takia viime päivinä. Yhdistelmä; Yara Typpiliuos 30 l/ha  + YaraVita Thiotrac 5 l/ha + 200 l vettä, on nopea apu typenpuutteesta kärsiville kasvustoille. Lisätypellä ja rikillä voi varmistaa, ettei jyvänaiheiden kehitys pysähdy nyt nopean kasvun vaiheessa.

Typpiliuosta on saatavissa heti 200 l tynnyreissä sekä kätevissä  1000 l konteissa.

Yara Typpiliuos sopii viljojen ja öljykasvien kasvukauden aikaiseen lisätyppilannoitukseen sekä puutarha- ja juurikasvien kastelu- ja lehtilannoitukseen. Yksi litra Yara Typpiliuosta sisältää 390 g typpeä.
Käyttömäärä: 10-30 l/ha + 200 l vettä viuhkasuuttimilla ja 40-50 l/ha + 100-200 l vettä lannoitesuuttimilla.

Kuva: Typpiliuos antaa potkua kuvassa olevalle vaalenneelle ohrakasvustolle.

Otsikko: 
Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä