Napakat rehupaalit syntyvät Polycrop Pro -käärintämuovilla

Kylmä alkukesä ja paikallinen kuivuus näyttävät pienentävän ensimmäistä säilörehusatoa monella tilalla. Pääpiirteissään ensimmäisen säilörehun korjuu on noin pari viikkoa myöhässä verrattuna edelliseen vuoteen.

Kylmä alkukesä ja paikallinen kuivuus näyttävät pienentävän ensimmäistä säilörehusatoa monella tilalla. Pääpiirteissään ensimmäisen säilörehun korjuu on noin pari viikkoa myöhässä verrattuna edelliseen vuoteen. MTY Anttosen Johannan ja Juhon tilalla Joroisissa Etelä-Savossa ensimmäistä rehusatoa aloitettiin korjaamaan juhannusviikolla. Omien rehujen lisäksi Anttoset tekevät urakointina paalaamista.

Polycrop Pro-käärintämuovirullalla käärit noin 5-6 paalia enemmän kuin tavallisella rullalla.
Tänä kesänä Anttosten tilalla kokeiltiin Polycrop Pro käärintämuovia, joka on 5-kerroskalvo ja jonka rullapituus on patentoidun valmistustekniikan avulla tavanomaista suurempi (1950 m). Polycrop Pro -käärintämuovilla kääritään noin 5-6 rehupaalia enemmän verrattuna tavalliseen käärintämuoviin. Näin ollen paalien tuotantokapasiteetti on suurempi ja kustannus rehupaalia kohden edullisempi. Polycrop Pro -käärintämuovin hapenläpäisy on minimaalinen ja puhkaisulujuus erinomainen. Juho Anttonen pitää erittäin oleellisena osana rehunsäilymisen kannalta laadukasta käärintäverkkoa ja -muovia, jotka yhdessä varmistavat napakoiden ja tiiviiden paalien syntymisen. ”Toimintavarmalla ja laadukkaalla käärintämuovilla paalaustyö sujuu häiriöttä ja työ joutuu. Polycrop Pro-käärintämuovin
Käyttökokemukset Polycrop käärintämuovista ovat olleet positiivisia. Muovi on toimintavarma ja kestävä.
toimivuuteen olen todella tyytyväinen”, toteaa Anttonen. Katso video

Polycrop -käärintämuovien valmistaja on BPI ja jälleenmyyjänä Suomessa toimii Viljelijän Berner.

www.viljelijänberner.fi

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja