Olet täällä

Kokemäen suurtehokuivuri kiinnosti

Sää suosi Avenan ja Suomen Viljavan torstaina 17. elokuuta Kokemäellä järjestämää tuoreviljapäivää. Monta viljelijäryhmää ehti iltapäivän kuluessa tutustua kesän aikana Suomen Viljavan Risteen varastolle pystytettyyn Cimbrian suurtehokuivuriin. Päivän aikana keskusteltiin myös syksyn viljamarkkinoista, sekä myöhäisen sadonkorjuun tuomista haasteista.

Satakunnan tuoreviljaketjuun lisää tehoja

”Koska viljankorjuu näyttää pääosin tapahtuvan vasta syyskuun aikana, niin tehokkaalla kuivurilla on varmasti käyttöä”, arvioi tilaisuuteen osallistunut viljelijä. ”Hyvän säätilan salliessa puidaan päivässä niin paljon kuin pystytään ja varmaankin käy niin, että tilojen oma kuivauskapasiteetti ei tule mitenkään riittämään”, viljelijä jatkoi.

Suomen Viljava tarjoaa kuivauspalvelun ja Avena takaa viljan ostajana suoran viljan toimitusketjun tuoreena pellolta kuivuriin. ”Ketjun toimivuus tarjoaa Satakunnan alueen viljankorjuuseen uuden ja tehokkaan ulottuvuuden”, arvioi Avenan Länsi-Suomen aluepäällikkö Matti Koskela. ”Tuoreviljatoimitus tuo joustavuuden lisäksi ajallista sekä taloudellista säästöä”, Koskela jatkaa.

Avena ostaa puintikaudella Risteen varastolle tuoretta kauraa, ohraa ja vehnää sekä öljykasveja.

Avena ja Suomen Viljava kiittävät kaikkia vierailijoita!

 

Lisätietoja Kokemäen tuoreviljaostoista ja tuoreviljapäivästä:

Avenan Porin konttori:

Matti Koskela, p. 040-502 9331

Kristiina Åkerlund, p. 050-563 0037

 

 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä