Olet täällä

Muista merkitä lajike viljapassiin!

Uuden ohrasadon toimitukset lähtevät liikkeelle seuraavien viikkojen aikana. Muista merkitä lajiketieto Viljapassiin toimituksen yhteydessä, mikäli se vain on mahdollista. Näin saamme viljaketjuna kertymään arvokasta tietoa eri lajikkeiden ominaisuuksista laajassa käytännön viljelyssä. Sama asia koskee toki muitakin viljalajeja.

Me Altialla palautamme tämän kertyneen tiedon ohran osalta myös viljelijöiden luettavaksi. Jokainen viljelijä voi siten verrata oman satonsa laatutuloksia yleiseen tasoon. Vuoden 2016 ohrasadon osalta lajikkeelliset laatutiedot on nyt päivitetty viimeisen kerran ja taulukot ovat luettavissa nettisivuiltamme. Uuden sadon osalta päivitämme keskimääräistä laatutietoa heti, kun lajikkeellisia määriä on kertynyt riittävästi.

Otsikko: 
Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä