Olet täällä

Raisioagro on valmiina viljan vastaanottoon

Raisioagron viljan vastaanottopisteet ovat valmiina uuden sadon vastaanottoon. Raisioagro hankkii tulevalla satokaudelle aikaisempaa enemmän lähes kaikkia viljoja. Viljojen hinnat ja laatuhinnoittelun löydät Raisioagron sivuilta.

 

 

Esinäytteet viljalaboratorioon mahdollisimman pian!

Muista ottaa kuivauksen yhteydessä viljasta edustava esinäyte. Lähetä vehnän ja mallasohran näytteet Raisioon ja suurimokaura- ja ruisnäytteet Nokialle mahdollisimman pian puintien jälkeen. Näin saat nopeasti tiedon sadon laadusta Viljalaariin ja pystyt suunnittelemaan sadon markkinointia.

 

 

Suurimokauran käyttö kasvaa

Raisioagro hankkii suurimokauraa Nokian myllyn tarpeisiin. Elovena-tuotteiden myynti on kasvanut ja kauratuotteiden vienti vetää aikaisempaa paremmin. Myös uusiin vientimaihin on tuotelanseerauksia käynnissä. Suurimokauran vastaanotto Nokialle kasvaa, joten kauraa kannattaa tarjota. Suurimokauran laatuhinnoittelu on ennallaan ja korkealaatuisesta kaurasta on mahdollisuus saada hyvin laatulisää. Mahdolliset hylkäykset ostamme rehukauraksi Nokialle.

 

 

Myllyvehnää Raisioon ja Naantaliin

Raisioagro ostaa myllyvehnää Raisioon ja  vientiin Naantaliin. Syysvehnää voidaan käyttää noin 15 % jauhatuksessa. Jos syksyn sadon sakoluku on korkealla tasolla, käyttö kasvaa. Kevätvehnä on päävilja jauhatuksessa ja sen tarve on viime vuotta suurempi. Lisäksi odotettavissa on ja korkealaatuinen kevätvehnäsato. Valkuaiseltaan ja sakoluvultaan korkeatasoiselle myllyvehnälle on kysyntää. Raisioagron myllyvehnän laatuhinnoittelu on hyvä.

 

 

Mallasohraa vientiin

Raisioagro ostaa Naantaliin vientiin KWS Irinaa, Tippleä, RGT Planetia ja Barkea. Barke saattaa olla viimeistä vuotta vientilajikkeena, mikä on hyvä huomioida. Raisioagro ostaa mallasohraa heti uudesta sadosta myös Turenkiin, lajikkeina Harbinger, Tipple ja Trekker. Lahteen toimitukset alkanevat vasta marraskuussa. Raisioagron mallasohran hinta on nyt hyvällä tasolla, kannattaa tarjota!

 

 

Luomuviljojen käyttö lisääntyy

Elintarvikkeeksi Raisioagro ostaa luomuvehnää Raisioon ja luomukauraa Nokialle. Luomuelintarvikkeilla on kasvavaa vientikysyntää ja hinnat ovat nyt hyvät.

 

Raisioagro valmistaa luomurehuja Liperissä. Valmistusmäärät ovat kasvussa joten ostamme luomuhärkäpapua, luomurehuvehnää ja luomurehukauraa Hämeenlinnaan ja Liperiin.

 

 

Rehuviljat

Rehuvehnää, -ohraa ja -kauraa vastaanotetaan rehutehtaille Kouvolaan ja Ylivieskaan sekä vientiin rehuvehnää ja -ohraa Naantaliin.

 

Kouvolaan ja Ylivieskaan vastaanotettavan rehuvehnän ja rehuohran laatuhinnoittelua on muutettu. Raisioagro maksaa korkeasta hehtolitrapinosta ja valkuaispitoisuudesta laatulisää.

 

 

Ota yhteyttä ostajiimme ja tarjoa viljaa Raisioagrolle!

Kommentit

Samankaltaista sisältöä