Olet täällä

Viljan ennakkoanalyysien tilaus- ja maksujärjestelmä uudistuu

Suomen Viljava Oy on uudistanut ennakkoanalyysien tilaus-, maksu- ja tulosten toimituspalvelun vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Uudessa järjestelmässä analyysitilaus tehdään etukäteen kätevästi verkkokaupassa internetissä. Analyysin maksu suoritetaan tilauksen yhteydessä joko verkkopankissa tai luottokortilla. Näyte toimitetaan tavalliseen tapaan Viljavan toimipisteeseen. Analyysitulokset lähetetään välittömästi niiden valmistuttua asiakkaan sähköpostiin. Asiakas kirjautuu ensimmäisellä käyttökerralla asiakkaaksi ja hänelle perustetaan käyttäjätili (tarvitaan Y-tunnus). Käyttäjätilillä säilyvät hyvässä tallessa arkistossa kaikki tilaukset ja analyysitulokset.

Palvelu toimii perinteisellä tietokoneella sekä mobiililaitteilla vaikkapa älypuhelimella kuivurissa. Näytteet pussiin ja erätunnukset selkeästi pussien päälle. Sitten näytteet labraan analysoitaviksi ja analyysien valmistuttua tulokset napsahtavat välittömästi sähköpostiisi. Analyysitulokset löytyvät myös käyttäjätililtäsi, kun niitä tarvitset.

Linkki palveluun löytyy etusivulta osoitteessa www.suomenviljava.fi.

Ennakkonäytteitä analysoidaan perinteiseen tapaan kattavasti Viljavan varastoilla sadonkorjuuaikana 1.9.-15.10.2017. Varastot ovat Koria, Turenki, Ylivieska, Seinäjoki, Kokemäki, Loimaa, Perniö ja Mustio. Muuna ajankohtana ennakkonäytteitä analysoidaan Korian varastolla.

Otsikko: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä