Olet täällä

Mtech mukana KoneAgriassa osastolla B245 B -hallissa

Tervetuloa tutustumaan maatalousohjelmistojen uusiin tuuliin KoneAgriaan 12.-14.10.2017 Tampereelle osastolle B245

Tule tapaamaan asiantuntijoitamme KoneAgriaan, Tampereen Messu- ja urheilukeskukseen, Mtechin, ProAgrian ja Faban yhteisosastolle B245 B-halliin. Osastolla pääset kokeilemaan ohjelmistojamme ja saat opastusta niiden käyttöön. Esillä ovat Minun Maatilani -ohjelmistokokonaisuudeksi uudistuneet nautaohjelmistomme. Lisäksi esillä myös viljelysuunnitteluohjelmisto WebWisu uusine ominaisuuksineen, WebWisua täydentävä mobiiliohjelmisto MobiWisu, maatiloille suunnattu kehittyvä talousohjelmisto WebWakka ja nautatilan tuotannon suunnittelu- ja seurantaohjelmisto KarjaKompassi ja FarmiDiili -lannoitteiden ja kasvinsuojeluaineiden yhteishankintapalvelu. Uutuutena esittelyssä SMARTBOW -älykorvalaite nautatiloille!

Ensiesittelyssä KoneAgriassa on BISNES+ - edelläkävijäpalvelu maatilojen johtamiseen ja tilakokonaisuuden hallintaan. Palvelu tulee saataville vuoden 2018 alussa ensin maitotiloille ja sen jälkeen laajemmin eri tuotantosuunnille. Tutustu näyttelyssä myös suosittuun KPI-Avaimeen, maatilojen moderniin johtamisen välineeseen. KPI-Avain on yksi osa BISNES+:n sisältöä. Se avattiin valiolaisille maitotiloille syyskuun alussa. Jo nyt 40 % maitotiloista on ladannut ja asettanut tavoitteita sillä. Erityisesti kiitosta on saanut maitotilojen ranking, mikä on saanut aidosti kirittämään ja parantamaan tuloksia. BISNES+ ja KPI-avain on tuotettu yhteistyössä ProAgrian, Faban ja Mtechin kanssa.

Tule tutustumaan maatalousohjelmistoalan uusiin tuuliin KoneAgriaan Mtechin, ProAgrian ja Faban yhteisosastolle B245 B-halliin! Mtech vie tilasi digiin!

Lisätietoja tapahtumasta löydät www.koneagria.fi.

 

 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä