Olet täällä

Maanäytteet ehtii vielä ennen talvipakkasia

Kasvukauden ja syksyn hankalat olosuhteet ovat viivästyttäneet myös viljavuustutkimusten ottamista. Nyt on viimeistään aika uusia tutkimukset syksyllä 2012 otetuista näytteistä. Yhdellä viljavuustutkimuksella voi suunnitella viiden kasvukauden lannoitukset. Muistathan, että tulosten on oltava käytettävissä ennen seuraavaa lannoituskertaa, joten huolehdi näytteiden ottamisesta ja lähettämisestä ajoissa! Lisää ajankohtaista asiaa Eurofins Viljavuuspalvelun viljavuustutkimuksista löydät kotisivuiltamme. Tilauksessa kannattaa hyödyntää sähköistä tilausjärjestelmäämme Tilauslaaria sekä tulosten tutkimisessa Tuloslaaria.

Syyskirjeessä kerroimme, että Posti uudistaa postipakettikorttejansa. Viimeisimmän tiedon mukaan vanhoja pakettikortteja voi käyttää vielä toistaiseksi. Tiedotamme muutoksesta, kun saamme tietoa vanhojen poistumisesta käytöstä.

Otsikko: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä