Olet täällä

FarmiDiilin uusi hankintakierros käynnissä - jätä tarjouspyyntösi 15.11. mennessä ja olet mukana yhteiskilpailutuksessa

FarmiDiili -yhteishankintapalvelun uusi hankintakierros viljelijöille ja tarviketoimittajille on avattu 25.10.

FarmiDiili -yhteishankintapalvelun uusi hankintakierros viljelijöille ja tarviketoimittajille on avattu 25.10. Mukana hankintakierroksella ovat lannoitteet ja kasvinsuojeluaineet. Viljelijänä voit jättää palveluun tarjouspyynnön haluamistasi tuotteista. Palvelu kokoaa ne yhteen ja pyytää yhteistarjouksen valituilta toimittajilta. Tämän jälkeen voit hyväksyä tai hylätä saamasi tarjouksen. FarmiDiiliin saapunut tarjous ei sido ilman hyväksyntää! FarmiDiili on maksuton WebWisun käyttäjille. Jätä tarjouspyyntösi 15.11. mennessä ja olet mukana yhteiskilpailutuksessa!

Kirjaudu FarmiDiiliin suoraan WebWisu -viljelysuunnitteluohjelmistosta

FarmiDiilin uutena toimintona voit siirtyä WebWisusta nyt suoraan FarmiDiiliin, eikä sinun tarvitse enää uudelleen antaa tunnuksia palveluun kirjauduttaessa. Kertakirjautuminen WebWisuun siis riittää. Halutessasi voit myös kirjautua FarmiDiiliin osoitteesta www.farmidiili.fi. Kirjautumiseen käytetään samaa lisenssinumeroa ja salasanaa kuin WebWisuunkin. Palvelu on maksuton WebWisun käyttäjille.

Voit myös selata ja valita hakukierroksella mukana olevista tarvikkeista haluamasi lannoitteet ja kasvinsuojeluaineet suoraan FarmiDiilin tarvikelistoista.

FarmiDiilin käyttö on helppoa. Tutustu käyttöohjeeseen ja ohjevideoihin tästä linkistä

FarmiDiilin käyttöohjevideokanavalle

FarmiDiili sähköistää tarvikemarkkinat

FarmiDiili on uudenlainen sähköinen palvelu viljelijöille ja lannoitteiden myyjille. FarmiDiili säästää aikaa, vaivaa ja rahaa. Tarjouskilpailuun osallistuminen on huomattavasti vaivattomampaa kuin tilojen yhteisostoina tai pienen yhteisön järjestämissä tarjouskilpailuissa. Lisäetuna on palvelun yhteys WebWisu-viljelysuunnitteluohjelmistoon.

FarmiDiili aloitti vajaa vuosi sitten lannoitteiden yhteishankinta-alustana. Kesällä mukaan tulivat  kasvinsuojeluaineet. Lannoitteet ja kasvinsuojeluaineet muodostavat joillakin viljelykasveilla jopa puolet viljelyn muuttuvista kustannuksista. Pienikin prosentuaalinen hinnanalennus näissä tuotantopanoksissa vaikuttaa tilan kannattavuuteen.

Siirry FarmiDiili-palveluun WebWisusta tai kirjaudu osoitteessa www.farmidiili.fi ja anna WebWisun lisenssinumero ja salasana. Voit myös siirtyä suoraan WebWisun kautta FarmiDiiliin.

Ohjelmistotukemme palvelee

 Asiantunteva ohjelmistotukemme palvelee sinua puhelimitse ja sähköisesti

Puh. 09 8566 5959
www.mtech.fi/tuki
Sähköposti: tuki@mtech.fi

Mtech Digital Solutions Oy

 

Otsikko: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä