Olet täällä

WebWisu ja MobiWisu ovat lyömätön yhdistelmä viljelysuunnitteluun

WebWisu on markkinoiden ensimmäinen kattava kasvintuotannon verkkopalvelu ja viljelysuunnitteluohjelmisto maatiloille. Verkossa saat aina uusimman version ohjelmasta ja automaattiset varmuuskopiot.

WebWisu sisältää:
- Viljelysuunnitelman ja lohkokohtaiset viljelymuistiinpanot
- Lannoitus- ja kalkitussuunnitelman
- Viljavuustietojen hallinnan - hyödynnä e-tilaus
- Lohkotietojen siirto Sähköiseen tukihakuun
- Karttapalvelun sekä ESA:n satelliitista saatavat kasvustoindeksikuvat
- Kasvukauden aikaisen lämpö ja sadesumman seurannan, sekä kasvuaste että korjuuaikaennusteet

Voit käyttää ohjelmaa myös eri koneilta sekä saada etäneuvontaa.

MobiWisu - viljelytiedot mukana siellä missä sinäkin

MobiWisun käyttö edellyttää WebWisulla tehtyä viljelysuunnitelmaa. MobiWisun käyttöönotto ei vaadi mitään asennuksia, vaan käyttö aloitetaan kirjautumalla mobiililaitteen selaimella palveluun WebWisun tunnuksilla https://m.webwisu.fi (käyttöoikeuden saantia varten sinun tulee tilata MobiWisu).

Kirjautumisen jälkeen saat näkyviin tilasi lohkoluettelon, jonka kautta voit selata viljelysuunnitelmaasi ja kirjata lohkomuistiinpanoja. MobiWisulla tehdyt kirjaukset päivittyvät automaattisesti suoraan WebWisuun, eikä akun loppuminen hävitä tietoja.

Kasvustoindeksikuvat käytössäsi karttapalvelussa

ESA:n satelliitista saatavat kasvustoindeksikuvat ovat käytössäsi WebWisun ja MobiWisun karttapalvelussa. Karttapalvelu sisältyy kaikkiin WebWisun lisensseihin. VIPU-palveluun piirretyt kartat ovat haettavissa WebWisuun. Lue lisää Karttapalvelusta: www.mtech.fi/karttapalvelu

Kokeile WebWisua ja MobiWisua veloituksetta

Voit tutustua WebWisuun ja MobiWisuun veloituksetta käyttöönottokuukauden ja sitä seuraavan kk:n ajan. Mikäli et halua jatkaa Wisun käyttöä kokeilujakson päätyttyä, ilmoitathan siitä meille ennen kokeilujakson päättymistä! WebWisun hinta on 100 € / vuosi ja MobiWisun 63 € / vuosi (+ alv 24 %) Kampanja on vain uusille tilaajille.

Lisätietoja ohjelmistotuesta

Puh. 09 8566 5900
www.mtech.fi/tilaa
www.mtech.fi/tuki
www.mtech.fi/webwisu

Mtech Digital Solutions

Kommentit

Samankaltaista sisältöä