Olet täällä

Ohran arvo-osat esillä Frankfurtin elintarvikeraaka-aineiden messuilla

Altia Industrial -yksikkö on mukana Frankfurtin kansainvälisillä elintarvikeraaka-aineiden messuilla. Food Ingredients eli Fi Europe -messut Frankfurtissa ovat johtava kansainvälinen kohtaamispaikka ruoka- ja juomainnovaatioiden esittelyyn. Altia Industrialin messuosasto on yksi Food from Finland -organisaation yhdeksästä mukana olevasta yrityksestä. Yhteisosasto tarjoaa hyvän näkyvyyden ja selkeämmän profiloitumisen suomalaiselle elintarvikesektorille. Altia Industrial tuo osasollaan esille suomalaisesta ohrasta saatavia arvo-osia ja jalosteita – tärkkelystä, proteiinia sekä ohra-alkoholia. Gluteiiniton ohratärkkelys mahdollista ohratärkkelyksen käyttämisen yhä useammissa elintarviketeollisuuden sovelluksissa rakenteen muodostamisessa. Ohraproteiini on uudenlainen kasviperäinen proteiini, joka vastaa kasvavaan vaihtoehtoisten proteiinilähteiden kysyntään.

Altia Industrial panostaa vahvasti tuotekehitykseen löytääkseen uusia mahdollisuuksia suomalaisen ohran tuotteistamiseksi. Luonnollinen, ympäristöystävällinen ja tiloille asti jäljitettävissä oleva raaka-aine tarjoaa elintarvikevalmistajille mahdollisuuden luoda uusia tuoteratkaisuja. Fi Europe -messujen keskeisenä teemana ovat luonnolliset raaka-aineet – tähän tarpeeseen suomalainen ohra ja siitä saatavat jalosteet ovat mielenkiintoinen vaihtoehto.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä