Olet täällä

Kuumat vierailukohteet Farmitin ammattimatkalla 10.-12.4.2018!

Farmit lähtee unohtumattomalle kasvinviljelyn ammattimatkalle Englantiin! Kiinnostaako millainen on tulevaisuuden vehnä? Entä päätöksenteko ja viljelykäytännöt saarivaltiossa? Lähde meidän mukaan!

Tervetuloa Farmitin matkalle 10.-12.4.2018. Luvassa tutkimusta, käytäntöä ja uusia verkostoja!

Matkaohjelma:

  • Lähtöpäivänä lennämme ilman välilaskuja Heathrown kentälle, josta siirrymme tilausbussilla Rothmastedin tutkimusasemalle Hertfordshireen tutustumaan kasvinviljelyn tulevaisuuteen! Rothmastedtin tutkimusasema on maailman johtava kasvinviljelyyn keskittyvä tutkimusasema, joka tekee riippumatonta, voittoatuottamatonta tiedettä maanviljelijöitä ja yhteiskuntaa auttaen ympäri maailman.
  • Toisena matkapäivänä kohteenamme on Yaran tutkimuskeskus Pocklingtonissa
  • Kolmas päivä on pyhitetty tilavierailulle. Suunnistamme kasvinviljelytilalle, missä hyödynnetään uusinta teknologiaa ja pohdiskellaan koko ketjun voimin tuotantopäätöksiä. Paluu Helsinkiin suoralla lennolla Manchesterista illalla.

Tutustu tarkempaan matkaohjelmaan. 

Ilmoittautuminen matkalle on päättynyt.

 

 

Otsikko: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä