Olet täällä

Raisioagron sopimusviljelytiedustelu satovuodelle 2018

Raisioagron viljan tarve niin omaan käyttöön kuin vientiinkin on kasvanut merkittävästi. Hankinta kasvoi viime vuonna lähes 20 prosenttia. Eniten kasvoivat suurimokauran, myllyvehnän ja mallasohran osto ja kasvun arvioidaan jatkuvan.

Raisioagro haluaa tehdä viljelysopimuksia aikaisempaa enemmän vuonna 2018. Raisioagron valikoimassa on tarjolla uusia, mielenkiintoisia lajikkeita, joiden avulla sopimusviljelyn kannattavuus kasvaa edelleen.

Sopimusviljelytiedustelun tiedot voit tallentaa suoraan sopimusviljelijöiden extranet-palveluun Viljalaariin. Mikäli sinulla ei ole tunnuksia palveluun tai tarvitse apua Viljalaarin käytössä, ota yhteyttä Raisioagron asiakkuusvastaavaan.

Kevättalven aikana avautuu uusi Viljatori, jonka kautta myös voit tehdä sopimuksia Raisioagrolle. Viljatori on uusi viljan kauppapaikka, jossa voit tehdä viljakauppaa tehokkaasti ilman välikäsiä.

Tutustu uusiin viljelysopimusmalleihin, erityisesti uuteen mielenkiintoiseen Vehnä Plus -sopimukseen!

Lue sopimusviljelytiedote ja sopimusviljelyehdot sekä -mallit Raisioagron sivuilta. Samasta paikasta löydät myös Raisioagron viljelykasvien hinnat.

Otsikko: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä