Olet täällä

Valitse Ascra Xpro –ainoa tautiaine jossa pysäyttävä teho sekä pitkä suoja-aika

Ascra Xpron koostumus on räätälöity vehnälle ja ohralle, sen sisältämä fluopyraami pysäyttää välittömästi jo levinneiden kasvitautien etenemisen ja biksafeeni tehoaa hitaammin suojaamalla kasvua pitkään. Poikkeuksellinen yhdistelmä takaa tehokkaan suojan ja parantaa sadon laatua. Xpro-teknologia auttaa kasvia kestämään myös hetkellisiä stressiolosuhteita.

 

Ascra Xpro kasvattaa jyväkokoa

LUKEN kokeissa Ascra Xprolla on saatu suurin HLP ja jyväkoko sekä vehnällä että ohralla.

 

Nopein sateenkesto Xpro-teknologian ansiosta

Hyvät ruiskutuskelit voivat olla vähissä kesällä. Ascra Xpron formulaatti on uusinta Xpro-teknologiaa, jonka ansiosta sateenkesto on ennätysnopea ja valmisteen levittyminen kasvustoon tasainen. Xpro-teknologia mahdollistaa isojen pinta-alojenkin ruiskuttamisen hankalissa oloissa. Sateenkesto 10 minuutin kuluttua on hyvä, tautiteho on ollut yli 80 %. Puolessa tunnissa saavutetaan jo täydellinen sateenkesto. Ainutlaatuisten kiinniteaineiden vuoksi Ascra Xpro levittyy kasvustoon tasaisesti ja lähtee toimimaan välittömästi ruiskutuksen jälkeen.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä