Haemme eri puolille Suomea asiakkuuspäälliköitä

Vahvistamme Viljelijän Berner -organisaatiotamme

Vahvistamme Viljelijän Berner -organisaatiotamme ja haemme eri puolille Suomea

Asiakkuuspäälliköitä

Olet aktiivinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Haluat olla yhteydessäsi asiakkaisiin ja vastaat asiakkuuksista sekä niiden kehittämisestä alueellasi.

Sinulla on kokemusta kasvintuotannosta, maatalouskaupasta ja avainasiakkuuksien hoitamisesta. Tunnet viljelijän arjen ja pystyt antamaan lisäarvoa asiakkaallesi omalla alan tuntemuksellasi, osaamisellasi ja ammattitaitoisella neuvonnalla.

Tarjoamme näköalapaikan dynaamisessa ja kasvavassa liiketoiminnassa sekä monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden oman työn kehittämiseen. Lisäksi saat innostuneen ja aktiivisen tiimin osaavan tuen.

Luottamukselliset yhteydenotot Viljelijän Berner -osaston osastonjohtaja Kalle Erkkola, p. 050 341 4848 tai [email protected], tavoitettavissa 15.3. klo 7.30–9.30 ja 19.3. klo 15–18 sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127, tavoitettavissa 12.3. klo 15-16.30 ja 21.3. klo 8–9.30. Jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera osoitteessa www.arespartners.fi viimeistään 21.3.2018.

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu vakavarainen suomalainen perheyritys. Konsernimme liikevaihto vuonna 2017 oli 316 miljoonaa euroa. Pääkonttorimme, tuotekehityksemme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, tytäryhtiömme Ruotsissa ja Baltiassa. Lisätietoja: www.berner.fi

Viljelijän Berner myy maatalouskaupassa suoraan viljelijöille kasvintuotannon tuotantopanoksia, kuten kasvinsuojeluaineita, siemeniä, lannoitteita ja polttoaineita. Bernerillä on valtakunnallisesti toimiva kasvintuotannon asiantuntijoista koostuva palveluorganisaatio.

www.viljelijänberner.fi

Kommentit

Kirjaudu tai rekisteröidy kirjoittaaksesi kommentteja