Olet täällä

Tee nyt sopimus alkavalle kasvukaudelle

Vielä ehdit! Vahvista viljelytoimenpiteidesi markkinointisuunnitelma tulevalle satokaudelle vielä ennen kevättöihin lähtöä. Raisio tekee edelleen viljelysopimuksia kaikista viljelykasveista; myllyviljoista, suurimoviljoista, mallasohrasta sekä rehu,- valkuais- ja öljykasveista.

Sopimusmallipaletissa ovat tutut markkinahintainen ja kiinteähintainen sopimusmalli sekä uutuutena VehnäPlus-sopimus. Lisätietoja sopimuskaudesta 2018 löytyy Raision uusilta viljasivuilta raisio.com/viljat. Klikkaa sivuille ja tallenna suosikiksi.

Viljan hankintaa tehdään täysillä

Vielä ennen kylvöjä ja vaikka niiden lomassa, on hyvä tyhjentää kuivurin siilot vanhoista varastoista. Raisio ostaa kaikkia viljoja, niin myllyviljoja, mallasohraa ja rehuviljoja tuttuihin toimituspisteisiin ja tutuilla tavoilla.

 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä