Olet täällä

Ravinnepuutos vai kasvitauti – tunnistatko eron?

Kasvustojen tarkkailu erilaisten pilkkujen, laikkujen ja värikirjojen keskellä aiheuttaa toisinaan paljonkin päänvaivaa. Särkisalon Maamiesseura järjestää tilaisuuden helpottamaan ongelmaa.

Tilaisuus järjestetään Särkisalon Meripirtillä perjantaina 8.6.2018 klo 9.00 - 15.00 

Ota oma näyte pellolta mukaan

Tapahtuman kasviklinikalle on kutsuttu SSO Maatalouden, Hankkijan, Lantmännen Agron, Melan, Bayerin ja Viljelijän Bernerin edustajat analysoimaan kasvustonäytteitä ja räätälöimään ratkaisureseptiä ongelman hoitoon. 

Ota siis edustavia näytteitä pellolta mukaasi!

Tunnista ja suojaudu

Tilaisuudessa on paikalla Minni Tapola Bayerilta kertomassa ja opastamassa yleisimpien kasvitautien tunnistamisessa. Minni kertoo myös kokemuksia punahomeruiskutuskokeista ja kuinka ajoittaa tautiruiskutukset kullakin viljalla.

Melan osastolta löytyy tietoa maatalousyrittäjien työeläke- ja tapaturmavakuuttamisesta sekä työturvallisuus- ja työhyvinvointipalveluista. Melan osastolla voi myös osallistua työturvallisuusaiheiseen kyselyyn ja voittaa kuulonsuojaimet!

Seuraa tapahtuman ilmoittelua, ohjelma päivittyy tapahtuman Facebook-sivuille. 

 

 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä