Olet täällä

Tilasiemen hakee uutta toimitusjohtajaa

Tilasiemen Oy hakee nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä eläkkeelle uutta

TOIMITUSJOHTAJAA

Toimitusjohtajana vastaat liiketoimintamme strategisesta sekä operatiivisesta johtamisesta. Vahvistat Tilasiemenen brändiä ja olet aktiivinen verkostoituja. Toimit tiiviissä ja tuloksekkaassa yhteistyössä pakkaamojen kanssa. Johdat ja kehität organisaatiota pitkäjänteisesti ja vahvistat vastuullista, luotettavaa ja asiakaslähtöistä kulttuuriamme. Toimistomme on Hyvinkäällä.

Odotamme sinulta

  • ammattimaista yrityksen johtamista
  • maatalousosaamista, sertifioidun siemenen tuotantoketjun tunteminen kasvinjalostuksesta lähtien on eduksi
  • soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi maatalous-/metsätieteellinen, kaupallinen tms.
  • myynti – ja markkinointihenkisyyttä
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä kommunikoida suomeksi ja englanniksi

Tarjoamme sinulle

  • näköalapaikan kasvavassa yrityksessä
  • erinomaiset mahdollisuudet tilapakkaamoliiketoiminnan kehittämiseen
  • ketterän organisaation ja nuorekkaan ennakkoluulottoman ilmapiirin

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Jukka Hollo, puh. +358 50 60928 ja MPS-konsultit Nina Kalajoki, puh. 020 746 9413 ja Tapio Kivikangas, puh. 020 746 9456. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 17.6.2018 mennessä.

Tilasiemen on maatilapakkaamojen omistama 1992 perustettu siemenliike. Tilasiemenellä on merkittävä asema Suomen siemenmarkkinoilla ja olemme vahvasti kehittyvä sekä kasvava yritys. Teemme yhteistyötä Suomen ja Euroopan johtavien siemenjalostajien ja lajike-edustajien kanssa tarjotaksemme viljelijöille mahdollisimman laadukkaan valikoiman. Tilasiemen Oy:n liikevaihto on n. 7 M€ ja pakkaamojen siementuotantoala yli 9000 ha. Tilasiemenellä on 40 pakkaamoa ja n. 200 ammattimaista siemenviljelijää. Lisätietoa löytyy verkkosivuiltamme: www.tilasiemen.fi

Otsikko: 
Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä