Olet täällä

Arvonnan voittaja Altian osastolla Pohjanmaan Peltopäivillä

Altian osastolla Pohjanmaan Peltopäivillä oli pieni tietovisa, jossa oli tarkoitus nimetä oikeaan järjestykseen lajikkeet Alvari, Arild ja Eifel. Monithoinen Alvari-ohra oli helppo erottaa kahdesta muusta, mutta Arildin ja Eifelin koeruutuja joutui tutkia tarkemmin. Useammalle viljeljiälle jompikumpi näistä uudesta lajikkeesta oli tuttu ja he erottivat Arilidin ja Eifelin tähkästä tai kasvustonäkymästä. Loppuviimein koeruudutkin olivat samassa, tekstin mukaisessa aakkosjärjestyksessä.

Päivän päätteeksi suoritettiin arvonta kaikkien arpalapun täyttäneiden kesken. Onnettareksi pyydettiin viereiseltä Luonnonvarakeskuksen osastolta erikoistutkija Marja Jalli. Peltor - kuulevat radiokuulosuojaimet voitti Antti Uusimäki Laihialta. Onnittelut voittajalle!

Otsikko: 
Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä