Olet täällä

Tilasiemenen toimitusjohtajaksi Antti Ollila

MMM Antti Ollila (52) on nimitetty Tilasiemen Oy:n toimitusjohtajaksi 1.11.2018 alkaen. Hän on toiminut aiemmin Keskossa erilaisissa johtotehtävissä, viimeksi K-Rauta -ketjun johtajana. Tilasiemenen nykyinen toimitusjohtaja Jukka Hollo jää eläkkeelle.

Tilasiemen on viljelijän luottokumppani

Tilasiemen on maatilapakkaamoiden omistama, vuonna 1992 perustettu siemenliike. Tilasiemenellä on merkittävä asema Suomen siemenmarkkinoilla ja olemme vahvasti kehittyvä sekä kasvava yritys. Teemme yhteistyötä Suomen ja Euroopan johtavien siemenjalostajien ja lajike-edustajien kanssa tarjotaksemme viljelijöille mahdollisimman laadukkaan valikoiman.

Tilasiemen lukuina:

Tilasiemen Oy:n liikevaihto n. 7 milj. €

  • Tilasiemen-pakkaamoiden siementuotantoala yli 9000 ha

  • Vuosittain n. 25 miljoonaa kiloa viljojen ja nurmikasvien sertifioitua siementä

  • 40 pakkaamoa ja noin 200 ammattimaista siemenviljelijää

Lisätietoja antaa Tilasiemenen hallituksen puheenjohtaja Markku Salo puh. 0400 122 828, markku.salo@tilasiemen.fi.

Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä