Olet täällä

Lajikkeellisia laatutietoja alkaa jälleen kertyä

Lajikkeellisista vastaanotoista vasta 29% on ollut kaksitahoisia ohria

Keräämme viljapasseissa olevien lajiketietojen perusteella tietoa Altian Koskenkorvan tehtaalle vastaanotetun ohran laadusta. Lajikkeittain ryhmitelty laatutieto on mielenkiintoista luettavaa viljelijälle ja tuo lisätietoa eri lajikkeiden ominaisuuksista käytännön viljelyssä. Sivuiltamme löytyy lajikkeellisia laatutietoja useammalta aikaisemmalta vuodelta.

Päivitimme sivuille nyt ensimmäisiä lajikekohtaisia tietoja kesän 2018 sadon osalta. Lajikkeellisia vastaanottotietoja kertyy hieman hitaammin kuin aiempina vuosina Altian viljan vastaanoton muututtua 24/7 -periaatteella toimivaksi. Tulevaisuudessa sähköinen viljapassi varmistaa lajiketiedon siirtymisen viljapassilta vastaanottoriville saakka.

Lajikkeelliset laatutiedot löytyvät Altia Industrial sivuilta sekä kuluneen kesän osalta että aikaisemmilta satokausilta.

Otsikko: 
Tekijä: 

Kommentit

Samankaltaista sisältöä